FÖOLDAL
KÖNYVELÉS
KÖNYVVIZSGÁLAT
ADÓTANÁCSADÁS
BÉRSZÁMFEJTÉS
ÁRAK-KAPCSOLAT
KÖNYVELÉS
 
A főkönyvi könyvelésen túl elkészítjük a társaságok, szervezetek tulajdonában lévő tárgyi eszközök, készletek, partnerekkel kapcsolatos követelések - kötelezettségek részletes, analitikus nyilvántartását.

Több tevékenységet is végző társaságnál, szervezetnél vállaljuk az egyes tevékenységek nyereségességének külön kimutatását szolgáló un. munkaszámra vagy költséghelyre történő párhuzamos könyvelést.
 
A működéshez szükséges szabályzatokat - számviteli politika, számlarend, pénzkezelési szabályzat, eszköz- forrásértékelési szabályzat stb. - állandó partnereinknek ingyenesen elkészítjük.
 
Elkészítjük és elektronikusan továbbítjuk az Adóhatósági, Járulékigazgatási és egyéb bevallásokat, kötelező jelentéseket, éves, vagy évközi beszámolókat.
 
Tudjuk, hogy ügyfeleinknek milyen fontos a folyamatos információ, az hogy cége pénzügyi helyzetét ne csak a mérlegzáráskor, hanem azt megelőzően is lássa.
Ezt a megállapodás szerinti határidőre és formában történő adatszolgáltatással biztosítjuk.
 
Vállaljuk a könyveléshez és analitikus nyilvántartáshoz kapcsolódó kimutatások angol és német nyelven történő elkészítését is.